Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: The magic method TotalTheme\ResizeImage::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 34 Aire sur l’Adour til Arzacq Arraziguet – vinklen skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk

Aire sur l’Adour til Arzacq Arraziguet

Op klokken 6 og ud af værelset uden at larme for meget. I selve kapellet er det muligt at pakke rygsækken ordentligt inden afgang.

Der var også tid til morgenmad. Juice, te, ristet brød og yoghurt. Og så var der lige en frokostpakke med en banan, en sandwich, franske kartofler. Det er rigtig dejligt fordi der er ikke noget de første 14 km. Det er også mandag og franskmændende har en dårlig vane med at holde lukket om mandagen.

Så ud af døren alt vel og se hvad der mødte mig da jeg trådte ud.

Havenisser?!

Så er jeg halvvejs og det var en nitte. En lille bager var åben med en gammel dame med krum ryg. Hun var glad for at se os og jeg købte en croissant og en flaske vand. Croissant’en var daggammel men hvis ikke der er andet, så går det også. På det her tidspunkt er der meget varmt og solen skinner fra en skyfri himmel.

Endelig et sted med forfriskninger. Nu har jeg så gået 21 km til Pimbo, så det er tid til en længere pause. Jeg får selskab og efter en times tid går jeg videre.

Nu er det kogende varmt og der er absolut ingen skygge. Der er syv km til mål og nu er det bare at bide tænderne sammen og komme videre. Det går fint og endelig kan jeg se byskiltet.

I dag var jeg meget træt så i morgen går jeg meget tidligt for at undgå varmen.

Back To Top