skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk

Bach til l’Hospitalet

I går havde Nicolas skrevet vores navn og dato på hver vores sten. Det er en god ting at få med – den kommer helt sikkert med hjem til Danmark.

Til morgenmaden viste det sig at det var donativo. Så lægger man penge i en sparegris efter hvor meget man kan og vil. Det er flot.

Med fyldt mave og farvel til Vincent og Bernard gik jeg lidt over 7 her til morgen. De store byer er ikke noget for mig, så jeg er gået stik vest og de er gået NV til Cahors. Derfra går de SV, forbi hvor jeg er nu. Det betyder at jeg er en dag foran dem.

Vi kommer til at have en afskedsmiddag på et tidspunkt inden jeg tager hjem. Jeg kan ikke nå at komme helt til Santiago de Compostella, med den tid der er til rådighed. Så derfor vil jeg hellere forsøge at få alle ender til at mødes, på en måde, så når jeg kommer tilbage for at gøre det færdigt, er der stadig en god tur at gå.

Det er trøffel område

Så er det snart tid til en croissant og en kop kaffe. Klokken er 10 og med 13 km tilbagelagt synes jeg det er velfortjent. Byen er ret lukket for en fredag, jeg håbede det var muligt at købe den næste Miam, Miam dodo bog til den sidste del inden Spanien. Det er også her jeg skal finde den rigtige vej videre. Nu skal jeg følge de orange markeringer. Det tog lidt tid at finde vejen ud af byen, men med tålmodighed, bogen og G-maps så lykkedes det fint. Ruten er rigtig godt markeret

Efter en god nats søvn alene i et rum til otte – ingen der snorkede – er det tid til morgenmad. Dagens etape er kortere end de tre foregående, så jeg forventer at gå stille og roligt for ikke at komme for tidligt frem. Vejret er perfekt og det er køligt uden at være koldt.

Back To Top