Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: The magic method TotalTheme\ResizeImage::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 34 Lamothe til Nogaro – vinklen skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk

Lamothe til Nogaro

I går havde vi en fantastisk aften omkring middagsbordet. Bernard havde lavet al maden og det var rigtig godt altsammen.

Vi startede med en aperitif lavet på de druer der er brugt til Armagnac, som laves her i Gascogne, Gers, Occitaine. Det var som en likør meget lækkert. Det var den slags rigtig gode steder, hvor værterne deltager selv og i det hele taget har værts rollen. Det giver en rigtig god stemning og der er plads til alle 😀

Jeg delte værelse med Jean som gerne ville afsted tidligt lige som jeg også gerne vil. Men, men, men det havde regnet rigtig meget i løbet af natten og det regnede stadig om morgenen.

Morgenmaden var klar fra klokken seks, men jeg gik først ved 7.30 tiden efter at have taget tilløb i længere tid.

På med regnslaget, mobil og pung i rygsækken og så bare afsted. Det er fint når man er i gang og efter et par timer holdt det op. Af med regnslaget og den langærmede og så er det hele lige pludselig meget bedre.

Den første by var efter 8 km, Éauze. Her holdt jeg et stop og drak en kop kaffe. På café’en købte jeg en kop kaffe og talte med Laure og Jessica. Jeg lev tilbudt juice, kage og så betalte de oven i købet for min kaffe, flot af dem! De gav mig også en lille gave, en lille medallion med en flot lyseblå sløjfe. Så er jeg benifie (blessed på engelsk) på min Camino rejse. Den skal selvfølgelig med hele vejen til Santiago de Compostella. Caminoen er noget helt særligt.

Næste by var Manciet efter 19 km. Den gik jeg hurtigt igennem, så jeg kunne nå frem til Nogano inden klokken to. Her spiste jeg frokost med kaffe og creme brûlée.

Det hus kræver en større renovering

Nu er vi samlet her otte pilgrimme uden servering. Så vi går alle sammen til den samme restaurant og spiser, det skal nok blive hyggeligt. Hvis ikke har vi et større problem for seks af os skal overnatte det samme sted i morgen.

Back To Top