skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk

Estella til Torres del Rio

I dag har jeg rundet 900 km siden Le Puy. Det er jeg stolt af 😀👣👣

Der er mange spaniere fordi de har sommerferie indtil starten af september. Det giver lidt rystelser for de andre. Rygterne siger at alt er booket de sidste 100 km før Santiago de Compostella – det der med cv’et.

Men der er også mange spaniere her og nu. Mange går en uges tid og fortsætter næste år. Der er også usædvanlig mange på cykel.

Her er vinhanen som er et pudsigt indslag. Bodegas Irache fylder op hver eneste dag og det er til fri afbenyttelse. De henstiller dog til at man begrænser sit indtag, så der er til alle. Jeg var der allerede før otte og jeg har jo fået tidligere, så et hurtigt billede og så er der jo også mere til Vincent og Bernard.

Dagens vejviser
Her er der tid til morgen af og en kop kaffe

I Navarra regionen dyrker de både frugt og grøntsager. Det er også produkter herfra kan købe i danske supermarkeder. Det er også et stort vinområde og så er der masser af oliven.

Det er meget varmt i løbet af eftermiddagen, så jeg fortsætter uden pauser. Pigen her fra Barcelona er startet i Pamplona og hun har hund med. Den puster også og tungen slæber næsten i sporet. Hun går hurtigt men hunden skal selvfølgelig have vand undervejs.

Først byen her, Sansol, og mindre end én kilometer længere er så målbyen Torres del Rio. På det lille stykke mellem byerne ser man ikke Torres del Rio før til allersidst. Den er meget flot.

Det første herberg jeg ser har swimming pool og for 25 euro inklusiv aftensmad er det ikke svært at bestemme sig. Jeg reserverer samtidig til de tre andre.

Det er første gang vi har prøvet det. Det er ikke så pilgrimsagtigt, men vi er rummelige og tager selvfølgelig også det med uden beklagelser.

Vi har en forrygende aften her.

Back To Top