Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: The magic method TotalTheme\ResizeImage::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 34 Le Puy en Velay til Saint-Privat-d’Allier – vinklen skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk

Le Puy en Velay til Saint-Privat-d’Allier

Når man starter i Le Puy en Velay, så begynder dagen med messe i La Cathédrale Notre-Dame-du-Puy. Det er klokken syv og sådan har det været i mere end 1.000 år. Det er en messe for de pilgrimme, som starter her eller er kommet hertil på vejen mod Santiago de Compostella.

Det hele varer én time, men så har vi alle sunget, bedt, blevet velsignet og har modtaget nadveren.

Afslutningen på messen og starten på caminoen Via Podensias, er spektakulær. Gulvet forsvinder og til syne kommer trappen ud af kirken og ned af trapperne.

Her er udgangen fra kirken når man er pilgrim
Så er der afgang, turen starter

Dagen har været god og benene har det fint. Mit første stop på turen er i Saint-Privat-d’Allier, som jeg nåede til lidt over to. Herberget åbnede først klokken tre, men det har været værd at vente på.

Faktisk var der ikke plads, men fordi jeg kommer som den første i to år fra Skandinavien, så fandt de alligevel en plads.

Det er et dejligt sted og vi har lige spist middag allesammen ved samme bord med afstand. Fem tyskere og syv franskmænd. Tre retters menu og morgenmad klokken 7.

Messen starter

Det er også lykkedes mig at reservere de to næste overnatninger. Det giver lidt tiltrængt ro. Men jeg tror ikke det bliver et problem fremadrettet, da der er mange som går én eller to uger.

Back To Top