Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: The magic method TotalTheme\ResizeImage::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 34 Larrasoaña til Uterga – vinklen skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk

Larrasoaña til Uterga

Op klokken seks og på caminoen halv syv. Underligt nok havde jeg ikke brug for lys for at finde vej. Det mærkes også tydeligt at vi nu er i Spanien. Afmærkningen er meget bedre her end tilfældet var i Frankrig.

Temperaturen var helt perfekt hele dagen og det gik rigtig godt. Første stop var i Pamplona hvor jeg fik en kop kaffe, en ristet bolle og en croissant. Så var der tanket op til de næste timer.

Med spredte skyer og god vind blev det en rigtig god dag med højt tempo. Den første time skal kroppen varmes igennem og så kan tempoet øges lidt.

Arga floden
Det er flot med så stort et stykke klippe på toppen
Baskerlandet stadigvæk og mest fremtrædende i Spanien
Salatplukning til de danske supermarkeder

Endelig Pamplona og hvilken flot by. Byen er fra det 12-århundrede og indgangen her er blot én af flere gamle byporte.

I mange af de større byer er afmærkningen af caminoen kammuslingen monteret i fortovet. Der er så 20 meter mellem hver og så er det jo nemt at finde vej.

Meget er forandret siden vi kom til Spanien. Rigtig går med mundbind udenfor og jeg har også set cyklister med mundbind. Det var alligevel en overraskelse at se én på MTB med mundbind og én der var ude og løbe en tur!

Hurtig kaffe og videre

Sådan laver man en høstak her i Spanien. Det var ret sjovt at se hvordan de gør det. De næste mange hundrede kilometer er der mange af dem.

Pamplona bagud

En hilsen fra Bernard og Vincent. De er nybarberet hver dag, men toppen bliver ikke klippet på deres tur.

Back To Top