Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: The magic method TotalTheme\ResizeImage::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 34 L’Hospitalet til Montsuq – vinklen skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk

L’Hospitalet til Montsuq

God morgenmad og afsted lige før klokken otte.

Vi, Odile som også overnattede samme sted, og jeg gik sammen ud af byen. Men så alligevel ikke. Hun havde sin bil parkeret i byen og kørte derfra. Det er fint da jeg foretrækker at gå alene.

Efter ti km så det sort ud og ganske rigtigt begyndte det at regne og tordne. Heldigvis var jeg lige nået til Lascabanes, som også var planlagt til første stop. Lige inden fandt jeg en sok og selvfølgelig tager man den med. Et kvalificeret gæt er at ejeren er længere fremme.

Den første jeg mødte var ikke ejeren, men hun havde set den. Da jeg lidt efter i let trav nåede frem, sad der en gruppe udenfor en café og ganske rigtigt var sokkens rette ejerkvinde dér.

Cats and dogs
Jeanne lige startet i Cahors

Nu har jeg også fået en reservation til i aften, det er dejligt nu når det regner. Vi er rykket indenfor og fransk mændene spiller kort, samtidig med at der hele tiden kommer nye til. Det er ganske hyggeligt og det endte også med en compotte – en specialitet fra egnen – med hvide bønner, pølse, and, salami og brød til. Det smagte fint og lagde en god bund til den videre færd.

Da var det holdt op med at regne, så alle skulle afsted igen. Efter bare 10 min begyndte det at dryppe igen og lidt senere regnede det kraftigt. Så føles ni km som en lang tur. Det var koldt og visse steder skulle man nærmest svømme over.

Så da jeg kom frem var det rigtig dejligt. Det er hos David som er fra Irland og selv har gået på Camino Frances. Det er første år han er vært på en gîte.

Lige da jeg ankom til byen tjekkede jeg på G-maps, men det var ikke særlig succesfuldt. Det viser sig at de fleste huse i denne by har to hus numre. Det ene er fra tidligere tider og så det nye som jeg ledte efter. Men det lykkedes fint og sikke et sted.

Drivvåd…
…og møgbeskidt

Rigtige senge med lagner og alt, så det behøver jeg ikke at pakke ud. Rigtige håndklæder, rigtigt badeværelse, det våde tøj centrifugeret, …

Derefter en kold øl i køkkenet sammen med Anne fra Paris, David og mig selv. Meget hyggeligt og nu er den sidste kommet, Christian fra Frankrig. Han har gået i mere end én måned nu.

Lige nu ser vi Rugby 🏉 Sydafrika mod Four Lions. Det er England, Wales, Irland og Skotland. Om lidt skal vi have en aperitif og så middagsmad. Ja, det ligner ikke helt den pilgrimstur jeg husker, men det er stadig hyggeligt.

Køkkenet
David
Christian og Anne

Morgenmad i morgen klokken 6.30 så jeg kan komme godt afsted til endnu en lang tur. Stadig ingen reservation men det løser sig senere eller i morgen.

Back To Top