skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk Danish DA French FR English EN German DE Italian IT Spanish ES Swedish SV Japanese JA

Los Arcos til Logroño

Fortrød at jeg var ude og hælde vandet fra kartoflerne klokken 5. Det var som at se zebra flokken, når én begynder at løbe. Indenfor 15 minutter stod de første og skramlede med rygsække og dørene klaprede. Asiaterne (Syd Koreanere for det meste) benyttede lejligheden til at udligne trykket i maven, for at få de sidste ud af fjerene. Det lykkedes ??️?

Populært at sætte sten ovenpå hinanden

Meget trafik her til morgen på caminoen, så ganske mange overhalinger i god ro og orden. Trafikanterne kender reglerne og jeg overhaler som regel de fleste.

Det var dog en ubehagelig overraskelse, da der pludselig var modkørende trafik. Et hurtigt ryk til højre reddede dog situationen uden at der skete alvorlig personskade.

Lokal modgående trafik på caminoen

Gode ben og klokken 11 tilbagelagt 16 km. Indtil videre er jeg kommet til Viana og her fejrer de en lokal variant af San Fermin. Arenaen er klar på et stort torv i midten af byen. Masser af mennesker og forventningsfulde børn. Klokken 14 løber tyrene gennem gaderne og det må jeg se.

Alle på vej mod Plaza de Los Fueros
Foto til familiealbummet

Lige inden den store begivenhed kom mine nye venner Anne og Simon. Det var dejligt, at se det sammen med andre peregriños.

Pas på modkørende

Da tyrene var blevet trætte gik vi videre de sidste 10 km for at komme til Logroño. I det øjeblik vi var ude af byen begyndte det at regne. Det var resterne fra Madrid, hvor bilerne flød rundt i gaderne. 21 mm på 2 1/2 time var absolut i overkanten. Vi var drivvåde, kolde og ankom ret sent. Hurtigt bad og ingen tid til vasketøj.

https://www.youtube.com/embed/71H_Gp4Va_4

Kategori 1 stigning – It’s a long and winding road…

Vi trængte til rigtig mad og efter lidt søgen fandt vi en restaurant, de lokale også frekventerer. Herefter ud for at få noget is…kalorier ? Inden den var købt begyndte det igen at regne. Så var alt tøjet gennemblødt ?️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top