Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/5/7/niaconsulting.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Palas de Rei til Melide – vinklen skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk Danish DA French FR English EN German DE Italian IT Spanish ES Swedish SV Japanese JA

Palas de Rei til Melide

Er der nogen der kan hjælpe?

Efter nogle timers god søvn i halvvådt tøj uden sovepose eller tæppe frøs jeg og kunne lige så godt komme op lidt på bagkant af de andre. Målet var at finde et sted der kunne hjælpe med at få alt vasket og renset for udyr. Efter at være gået lidt rundt om mig selv nogle gange, besluttede jeg mig for at bringe alle mine ting i løsvægt ned i en lille spisestue. Tøjet var stadig vådt og det var rygsækken også.

Medens det lå der og jeg havde penge og pas med mig ville jeg se hvilke muligheder der var i byen. Der var en større rundtur der resulterede i ingenting udover frustration. Turist informationen var nu åbnet og de er normalt hjælpsomme på alle tænkelige sprog. I dag var dog ikke normal og så var tålmodigheden opbrugt. I mellemtiden var herberget lukket af med alle mine ting indenfor. Et par hårde dunk på døren gav ikke noget resultat, så i stedet drak jeg en kop kaffe for at få varmen og kaffen + et stykke Santiago kage var hvad der skulle til for at finde løsningen. Vinduerne til herberget ud mod hovedgaden var åbne og den mulighed var oplagt. Da jeg var ved at være organiseret og klar til at smide det hele i rygsækken kom rengøringen ned fra etagerne og hun blev lidt overrasket over at jeg var dér. Nu var det min tur til ikke at forstå noget og så blev hun mopset. Kort tid efter kom hun tilbage og det rum jeg var i skulle nu rengøres. Jeg var næsten pakkefærdig og havde selvfølgelig ryddet pænt op efter mig. Da hun opdagede jeg havde smidt affald i skraldeposen skal jeg da lige love for hun blev gal. Tingene blev taget og posen bagefter. Lidt efter kom hun så med en frisk pose affaldsbøtten. Så var der kun at sige, buenas diaz e muchos graziaz

Tetræs olie kan bæsterne ikke lide

Lige da jeg kom ud fra herberget, sad Amandine og Laurent og drak en kop kaffe. Det var godt at følge op på dagen i går, som endte lidt hektisk for os alle tre. Nu sad hun så med røde mærker – slet ikke i nærheden af dem jeg har i antal eller størrelse. Hun og Laurent er nu på et hotel dér og hun har gået vasket og ordnet sine ting.

Varm dag i Melide 28 grader

Efter 15 km og mange stop undervejs for at se om nogen kunne hjælpe endte jeg til sidst i Melide, som er en lidt større by. På vej ind var der et Hostel og der spurgte jeg heldigvis også. En meget søg dame kiggede lidt på udyret og bagagen og sagde det mente hun godt hun kunne klare ??

I to omgange er alt blevet vasket, tørret og ordnet. Så nu er hele garderoben ren. Eget værelse og eget bad – ren luksus! Og lige for rosinen så stod Charlotte i receptionen. Dejligt med godt selskab til middagen.

Charlotte og

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top