skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk Danish DA French FR English EN German DE Italian IT Spanish ES Swedish SV Japanese JA

Zabaldiki Iglesia de San Esteban til Zariquiegui

Pamplona til Logroño 98 km

Efter en god middag og pilgrimsmesse er dagen som regel slut. Sengetid er senest 22 og det er bestemt ikke til diskusion. Vågnede allerede 5.30 så tid til at læse lidt i camino biblen.

Hold op hvor er det dog smukt at starte dagen med

De fleste gik tidligt og det gjorde jeg ikke ? Alt blev nøje pakket ned, fødderne plejet og støvlerne snøret omhyggeligt. Afgang 7.30 lige ved solopgang. Fantastisk flot landskab og få pilgrimme.

Tidlig morgen sammen med Seoul fra Korea

Efter 9 km gennem Pamplona. Først gennem citadellet og den franske byport og hele forsvarsmuren. Dele af den er helt tilbage fra 75 f.Kr. Det føles godt at gå her og vide at der har været pilgrimme på denne vej i århundreder.

Magdalena broen ved Pamplona. Den er fra det 12. århundrede
Den franske byport

Endelig tid til formiddagskaffe og kage. Is kager desserter det er ikke kun tilladt, men et krav hvis jeg skal komme i hel stand. Hvornår oplever man ellers den luksus, det er skønt ☕????

Morgenkaffe i Pamplona

Herefter ud gennem forstæderne og endelig ud i det fri igen. Masser af sol og ingen skygge udover den på stråhatten. Efter få kilometer opad indtil dagens mål. En lille flække med få huse og mange peregrinos. To herberger en bar/restaurant med dagens menu tre retter inklusiv vin, brød og vand. Det koster kun 12 euro ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top