skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk Danish DA French FR English EN German DE Italian IT Spanish ES Swedish SV Japanese JA

Zariquiegui til Lorca

Startede dagen meget tidligt da der udbrød en kakafoni af mobil toner kl 6. Det er jo som på lejrskole – lyset SKAL være slukket og der skal være ro senest 22! Jeg kan ikke sove i 8 timer så den sidste halve time ruller jeg alligevel rundt.

Der er kommet mere ro på det hele. Vi er alle mødt af virkeligheden, så man går så langt man orker og i sit eget tempo. “Der er kun en måde at gå caminoen på – det er din egen”, CK.

Morgenfrisk på toppen af Mirador Alto Del Perdon 934 moh. Herfra er der kun omkring 700 km tilbage til Santiago de Compostella.

Hurtig morgenmad og afsted ved 7-tiden. I dag i løbesko og derfor vandrestøvlerne på ryggen. To par strømper i rygsækken og selv om den er lukket og på ryggen ved man at de stadig er med…så skal man da ikke tænke på det også ?

I Navarra er druerne klar til høst

Det er for varmt med støvlerne og derfor skal jeg finde et alternativ. Det alternativ finder jeg i byen Puenta La Reina. Men inden da gennem de første vinmarker hvor druerne er klar til høst. Det er flot at gå gennem de meget store vinmarker i områder der kun er tilgængelige til fods.

Sådan finder man vej på caminoen
Broen over til Puenta La Reina

For at komme ind i byen skal man krydse den seksbuede bro over floden Arga, der blev beordret bygget af Kong Sancho III’s hustru, Doña Major, i det 11. århundrede. Det er bestemt en værdig indgang til byen. De røde porte er til tyreløb i gaderne. Så lukkes portene og tyrene sendes igennem. San Fermin festen i Pamplona er den mest kendte, fordi Hemingway skrev romanen “The sun also rises” fra 1926. Nedenfor er min gode ven Simon fra Köln. Vi boede begge på herberget i Zabaldika og på vejen gennem byen spottede han mig i en sportsbutik hvor jeg købte mine nye vandresandaler. Så sad han her og ventede. Det var rigtig fint og vi fulgtes ad i lang tid på caminoen.

Simon drikker cafe medens han venter på jeg får købt nye vandresandaler

Næste stop gør vi i byen Cirauqui 8 km længere fremme. Vejret er skønt og byen kan ses på lang afstand med sin flotte placering helt oppe på toppen i 497 moh. Det sidste stykke ind i byen er meget stejlt, så de på MTB kunne ikke cykle op det sidste stykke. Det er fredag i dag og derfor den første San Fermin festdag i weekenden.

Det er hårdt på MTB
Cirauqui, den ligger jo helt fantastisk!
Lokal San Fermin Fest
Yoghurt med medbragt bestik

Vi går dog hurtigt videre mod Lorca. Her er der to herberger der ligger lige overfor hinanden. Simon er heller ikke god til at sove tidligt om aftenen. Derfor drikker vi et par øl og han ryger nogle af sine hjemmerullede cigaretter. Du ryger for meget Simon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top