skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk

Condom til Lamothe

Dejlig tur i dag. Startede med morgenmad sammen med de andre klokken syv. Afsted klokken 7.30 i flot vejr. Det har små regnet et par gange i løbet af dagen, men ikke noget man kunne blive våd af.

Første stop efter 6 km. Larresingle er blandt de flotteste i Frankrig og den flotteste i Gascogne. Byen er med sin arkitektur helt unik. Et slot fra det 13. århundrede med abbeder og troende katolikker fra Condom. Kirken er fra det 12. århundrede og husene alle fra middelalderen. Det er den mindste by i Frankrig der de facto er bygget som en fæstning med høje mure. Husene ligger alle sammen i en cirkel langs ringmuren.

Foies gras med Armagnac begge fra Gers
Byen har også et rådhus trods sin størrelse
Bernard og Louie

De fleste hedder tilsyneladende Bernard, så hvis ikke man kender deres navn kan man altid prøve med Bernard. Oddsene er lave.

Santiago 1000 km

Broen er bygget i 1144 som en del af infrastrukturen for pilgrimme på vej til Santiago og den er naturligvis også UNESCO verdensarv.

Montreal og tid til lidt mad, kaffe og en velfortjent pause. Louis betalte for kaffen og selvfølgelig på vej videre…Bernard og Vincent i gang med frokost med en flaske rødvin for at få det til at glide ned.

Bruges til at støtte vinplanterne

Fremme ved målet Mille Borne. Ejet af to vidunderlige belgiere som har købt ejendommen for godt ét år siden. I år er første år de har åbent og faciliteterne er rigtig gode.

Alle inklusiv værterne Florence og Bernard (igen en Bernard) er rigtig gode værter og selskabet ligeså.

Middagsmaden og morgenmaden spiser vi ved dette helt fantastiske rustikke bord. Det flytter sig ikke i kraftig storm.

Back To Top