skip to Main Content
+45 2223 4790 andersen.niels@outlook.dk

Malause til Saint-Antoine

Vågner altid tidligt så op klokken lidt i syv. Der var god tid til morgenmad, pakning og alt det andet. Den korteste etape hidtil på 15 ½ km. Det var simpelthen ikke muligt at få en reservation længere fremme, som jeg gerne ville. Det er nu meget godt alligevel, fordi jeg har haft god tid til at opdatere bloggen og være á jour. Tiden er også blevet brugt til at lave flere reservationer, så jeg nu er reserveret frem til søndag morgen. Det er åbenbart nødvendigt så må jeg tilpasse mig.

De første seks kilometer er langs Canal de Golfech, som er godt 20 km lang og løber mellem Malause og en by der hedder Roudès. Den er en genvej, en mere lige vej mellem Garonne øst og vest. Der hvor de løber sammen igen ligger der et stort atomkraftværk Centrale nucléaire EDF de Golfech. Det pynter ikke.

Det er gammelt hegnet…træet er vokset sammen med hegnet.

Efter få kilometer krydses Garonne endnu engang og man kommer til endnu en gammel by, Auvillar.

Billedet viser Chapelle du Port som er meget gammel (de l’époque carolingienne) og senere restaureret af pave Clément bror til Vicomte d’Auvillar i det 14. århundrede. De fik noget for hånden, paverne.

Det næste billede er drikkevand med håndtag til pilgrimme og det sidste er et hus med gentagne renoveringer eller måske konstant renovering?

Minsandten om ikke der bor en dansk familie lige her

På de sidste kilometer mødte jeg en dreng, som sad i grøftekanten med sin mobil. Han havde det fint så jeg gik videre. Efter et stykke tid mødte jeg så et par der stod og ventede…på drengen som jeg havde mødt før. De fortalte at der var to andre sønner længere fremme, hmmm! Lidt senere så jeg hun gik i min retning. Da jeg kom til byen så jeg de to drenge sidde og vente. Lidt efter kom den tredje dreng og inden jeg nåede meget længere var han pludselig langt foran.

Herberget åbnede først klokken 16 og jeg var her inden 12. Ingen butikker eller andet der var åbent, så jeg satte mig i haven i stedet for.

Så er Elisabeth (Belgien) her lige pludselig. Hun overnatter dét andet sted i byen. Medens vi sidder i haven kommer Vincent og Bernard også gennem byen. De skal bo samme sted og samme værelse som mig. Lidt senere kommer så Louis, som for flere dage siden tog en anden vej, hvor han blandt andet skulle sejle noget af turen i kano.

Antoine den store 251 – 356

Saimt Patron i kommunen men kan han have levet i 105 år?!

Back To Top